Rundans markörer tas bort.
Du kan ångra med ⌘/Ctrl+Z.
Kan senare kopplas till ett konto med samma adress.
Utan e-post kan rundan inte kopplas till dig senare. Du kan då inte ändra eller ta bort den.
Din länk är redo att delas.